milö_vertex_001

Zown produkter

Tåliga produkter till professionellt bruk.

Läs mer

Youtube

Här kan ni se vad vi sysslar med i vår fabrik!

Läs mer

Style stolar

Style stolen är en snygg, stapelbar och kopplingsbar stol som passar utmärkt till utbildningar, konferenser, restaurang, lunchrum, mässor och event.

Läs mer

Dukar

Tåliga dukar av högsta kvalité!

Läs mer

Hylte stol i svart

Hylte är en stapelbar karmstol som passar många av våra kunders behov av sittkomfort och tålighet. Finns nu även i svart.

Läs mer

Inca stol i svart

Den moderna staplingsbara Inca stolen är vatten- och UV-tålig, anpassad för såväl inomhus som utomhusbruk. Finns nu även i svart.

Läs mer

Premium bord

Lätta, stöttåliga, robusta bord som tål kraftig viktbelastning. Särskilt bekväma för användarna och med estetisk utformning. Slittåliga och med lågt underhållsbehov.

Läs mer

Kontorsinredning, konferensinredning och skolinredning

Inred ditt kontor, konferensrum, klassrum eller event med våra flexibla möbler

Kontorsinredningen är avgörande för hur bra man trivs i sin arbetsmiljö. Och vi vill att du ska trivas. Titta igenom vårt breda utbud och låt dig inspireras!

Vi är en etablerad tillverkare och återförsäljare av kvalitetsmärkt och användarvänlig kontorsinredning för kontor och offentliga miljöer. Sedan starten 1997 har vi specialiserat oss på framförallt på fällbara bord och stolar samt staplingsbara möbler - för lätt hantering och smidig förvaring, när du inreder ditt kontor med oss blir det enkelt. Kolla i vår produktkatalog eller kontakta oss för inspiration och inredningstips.